Francia habos
Francia habos Lapja vékony, roppanós, krémje könnyű és elegáns.Receptjét már 1651-ben közölte A francia szakács című könyv. Marie-Antoine Careme, Talleyrand …
Francia habos BővebbenFrancia habos Lapja vékony, roppanós, krémje könnyű és elegáns.Receptjét már 1651-ben közölte A francia szakács című könyv. Marie-Antoine Careme, Talleyrand …
Francia habos BővebbenFüstölt tarjás-tojásos panini Éhségűző finomság. A klasszikus magyaros ízek kedvelőinek ajánljuk. A nyers tarja, a tojás, a fokhagymakrém vagy éppen …
Füstölt tarjás-tojásos panini BővebbenGesztenyés búrkifli Gesztenyés búrkiflink az egyik kedvelt apró, helyben sütött péksütink. A gesztenye az érzékszerveinkre gyakorolt ínycsiklandó hatásán túl rendkívül …
Gesztenyés búrkifli BővebbenGesztenyés patkó Gesztenyés patkónk az egyik kedvelt apró, helyben sütött péksütink. A legfinomabb leveles tészából készül, amely ugyanannyi vajat tartalmaz, …
Gesztenyés patkó BővebbenGLYX kenyér Könnyebb élet a Glyx kenyérrel! Hosszan tartó frissesség, finom íz jellemzi.A Glyx kenyér egy rostban gazdag, ízletes termék, …
GLYX kenyér BővebbenGörög krémjoghurt Győrvári tejüzemünkben magas hőmérsékleten hőkezelt, homogénezett tejszínből készül. Sűrű, krémes, kellemesen édeskés, nagyon gazdag fehérjében. Görög joghurtunk miben különbözik …
Görög krémjoghurt BővebbenGörög kuglóf narancsdarabokkal A különleges alakú kuglóf puha és foszlós. A mediterrán ízvilág a kandírozott narancsdarabokkal még teljesebbé válik. Tápérték …
Görög kuglóf narancsdarabokkal BővebbenGróti kenyér Zalaszentgróti üzemünkben gyártott, közkedvelt, mindennapi kenyér. Hagyományos, nyolc-tíz órás kovásszal készül, kőlapos kemencében sütjük. A gróti péküzem legkeresettebb …
Gróti kenyér BővebbenGróti parasztkenyér Zalaszentgróti üzemünkben gyártott, hagyományos recept alapján készült kenyér. Hagyományos, nyolc-tíz órás kovásszal készül, kőlapos kemencében sütjük. 100 százalékosan …
Gróti parasztkenyér Bővebben