Francia habos

Francia habos

Lapja vékony, roppanós, krémje könnyű és elegáns.
Receptjét már 1651-ben közölte A francia szakács című könyv. Marie-Antoine Careme, Talleyrand herceg konyhamestere tökéletesített a XIX. század elején. Ő volt “a szakácsok királya, a királyok szakácsa”.
Minden országban kicsit más változata terjedt el, de a miénk a legfinomabb!
Aki nem hiszi, járjon utána! Szaküzleteinkben megtalálja

Tápérték adatok
(100 grammban)

Energia (kJ): 1192.503
Energia(kcal) : 284.272
Zsír (g): 12,407
-ebből telített zsírsav (g): 6,782
Szénhidrát (g): 41,561
-ebből cukrok (g): 26,173
Rost (g): 0,293
Fehérje (g): 1,445
Só (g): 0,360

Allergén táblázat

Tejet tartalmaz
Tojást tartalmaz
Szójababot tartalmaz