Magazin

Kedves Olvasóink!

A Zalaco Magazint újragondoltuk és a mai kor szellemiségének megfelelően modernizáltuk. Ezután is aktuális érdekességekkel, pékséggel és tejivóval kapcsolatos hírekkel, meglepetésekkel és természetesen játékokkal várjuk Önöket!

Visual Portfolio, Posts & Image Gallery for WordPress

Valentin napi meglepink!

Szaküzleteinkben február 14-én idén is elérhető lesz édes finomságunk, szív alakú desszertünk, amelyet csak és kizárólag a szerelem ünnepe alkalmából készítenek cukrászaink. Az ár a régi, a meglepetés évről évre…

Bécsitől Bismarckig – fánkok előtérben

Fánkjaink február 13-án, húshagyó kedden és február 14-én, hamvazó szerdán még inkább előtérbe kerülnek Vásárlóink körében. Keresse sárgabarackos, vaníliás vagy éppen kakaós ízesítű fánkjainkat a Zalaco szaküzleteiben! Kínálatunk: Sárgabarackos bécsi…

No-No mindenmentes pékáru szaküzleteinkben

Gondolunk az ételallergiában, ételintoleranciában szenvedő vásárlóinkra is! Ezentúl elérhetők – egyes szaküzleteinkben – a glutén-, tojás-, tej-, szója-, élesztő-, lektin-, hozzáadott cukor-, GMO és tartósítószermentesek termékek is. Vásároljon No-No magvas…

Környezettudatos napelem-beruházásunk

Új, innovatív beruházást valósítottunk meg a klímavédelem és az energiahatékonyság területén. 73 éves múltra visszatekintő cégünk zalaegerszegi, iparterületi telephelyén összesen 750 kWp teljesítményű, 1780 darab panelt magában foglaló napelemparkot létesítettünk….

10 éves lett tejüzemünk

Krémes tejföl, lágy vaj, rögös túró, selymes tejszín, porcelánfehér színű mozzarella. Ezeket a jól ismert – a Zalaco szaküzleteiben és tejivóiban is kapható – termékeinket Győrváron, az éppen 10 éve…

Vásárlóink kedvencei

A Dunántúlon elérhető több, mint félszáz Zalaco szaküzletet napi szinten 50 ezer vásárlónk keresi fel. Tudjuk, a hozzánk betérők mennyire szeretik sajtos stanglinkat, a gróti kenyeret vagy a vajas túrós…

Karácsonyi mézes fenyő

Újdonságunk igazi kuriózumnak számít. Mézes fenyőnk egyik oldalát az íz és az esztétikai élmény fokozása érdekében csokiba mártjuk. Majd fogunk két sütifenyőt és a hátoldalukon prémim szilvalekvárral összetapasztunk azokat. Így…