Vásárlóink kedvencei

A Dunántúlon elérhető több, mint félszáz Zalaco szaküzletet napi szinten 50 ezer vásárlónk keresi fel. Tudjuk, a hozzánk betérők mennyire szeretik sajtos stanglinkat, a gróti kenyeret vagy a vajas túrós pogácsát. Party rudunk nem csupán a gyerekek nagy kedvence úgy, mint a Zala kocka, a túrós táska, a kakaós csiga. Nagyi pogácsánk is nagy népszerűségnek örvend a Feta sajtos levélkével és a fitness croissant-nal együtt.

Vásárlóinkat arról kérdeztük: melyik a kedvenc Zalaco termékünk, mit szokott nálunk leggyakrabban vásárolni?

  • Munka után vagy éppen munka előtt hetente jövök kovászolt fehér kenyeret vásárolni. Ez a biztos termék, ami miatt betérek, de van, hogy péksüteményeket is kérek a kenyerek mellé. Nem ilyen gyakorisággal, de tejtermékeket: tejet, kakaót is vásároltam már a Zalaco szaküzleteiben – árulta el Déri András.

Pappné Forberger Éva igazán ismeri a Zalaco termékpalettáját:

  • Hosszú évek, sőt évtizedek óta ismerem a Zalaco szaküzleteit. Szívesen vásárolok itt retró kiflit, zabos kenyérkét, falusi rozsos kenyeret. Születésnapra az ünnepelt igénye szerint kértem már a Zalaco boltjaiban tortát, amit advent idején is szoktam rendelni cukrászsüteményekkel együtt. Szeretjük a francia krémest, a Zala kockát, az epres szeletet, a hólabdát, de még a répás sütit is. A karácsony előtti időszakban bejgliért is fel szoktam keresem az üzletet.

A Zalaco szaküzletbe betérő Sifter István így fogalmazott:

Fehér kenyeret szoktam vásárolni a Zalacónál. Emellett öt-hat darab zsemlét. Korábban a Petőfi kenyér is nagy kedvencem volt. Munka előtt vagy éppen után megállok gyorsan az üzletnél és megveszem a szükséges pékárut.

A cikk a Zalaco Magazon nyomtatott, téli lapszámában jelent meg.