Alpesi rozsos kenyér

Alpesi rozsos kenyér Lágy bélzetű, kellemesen fűszeres ízű, rozsos cipó. Egészségtudatos kenyerünk. Tápérték adatok(100 grammban) Energia (kJ):1108Energia(kcal) :263Zsír (g):5-ebből telített zsírsav …

Bővebben

Borodinsky rozskenyér

Borodinsky orosz rozskenyér Az oroszok a fekete, kovászos, kesernyésebb ízű kenyérhez voltak hozzászokva. Ez az íz köszön vissza ebben a termékünkben. …

Bővebben

Csokoládé rolád

Csokoládé rolád Néha egy házias jellegű, vajkrémes, csokis rolád is elég a boldogsághoz. Vásárlóink is megtapasztalták ezt. Tápérték adatok (100 grammban) Energia …

Bővebben

Durum cipó

Durum cipó A cukorbetegek, a diétázók egyik kedvenc alapanyaga a durumliszt, amely alapjául szolgál ennek az egészségtudatos cipónak. A durumbúza …

Bővebben

Fehér kenyér

Fehér kenyér Klasszikus, mindennapi kenyerünk. A tökéletessége egyszerűségében rejtőzik: belül foszlós, kívül roppanós. Hagyományos kovásszal készül. Tápérték adatok(100 grammban) Energia …

Bővebben

Félbarna kenyér

Félbarna kenyér Egyik legkedveltebb kenyerünk Vásárlóink körében. Összetételét a Magyar Élelmiszerkönyv szabályozza. Tápérték adatok(100 grammban) Energia (kJ):1036,4Energia(kcal) :244,45Zsír (g):0,79-ebből telített zsírsav …

Bővebben

GLYX kenyér

GLYX kenyér Könnyebb élet a Glyx kenyérrel! Hosszan tartó frissesség, finom íz jellemzi.A Glyx kenyér egy rostban gazdag, ízletes termék, …

Bővebben

Grillezett csirkemelles szendvics

Grillezett csirkemelles szendvics A grillezett csirkemell mindig telitalálat, mivel mindenki szereti és rendkívül tápláló. Ezt a tartalmas ételt kínáljuk szendvicsünkben, …

Bővebben

Gróti kenyér

Gróti kenyér Zalaszentgróti üzemünkben gyártott, közkedvelt, mindennapi kenyér. Hagyományos, nyolc-tíz órás kovásszal készül, kőlapos kemencében sütjük. A gróti péküzem legkeresettebb …

Bővebben

Gróti parasztkenyér

Gróti parasztkenyér Zalaszentgróti üzemünkben gyártott, hagyományos recept alapján készült kenyér. Hagyományos, nyolc-tíz órás kovásszal készül, kőlapos kemencében sütjük. 100 százalékosan …

Bővebben