Boci süti

Boci süti Karamellás sütemény Napóleon krémmel (tej, tojás, vanília, cukor) a közepén. Igazi retró édesség, amelynek tetejére tejkaramella kerül. Minden …

Bővebben

Citromos mignon

Citromos mignon Sütirajongóink nagy kedvence. A minyon a francia mignon, azaz kis kedvenc szóból származik. Magyar süteményfajta, amelyet az 1870-es években Kugler Henrik honosított meg. József …

Bővebben

Citromtorta

Citromtorta szelet Ha nem túl édes, hanem kissé savanykás, frissítő tortára, tortaszeletekre vágysz, akkor a citromtorta kiváló választás. Frissen facsart, …

Bővebben

Csokitorta

Csokitorta szelet Örök klasszikus. Felnőttek, gyermekek nagy kedvence. Tápérték adatok(100 grammban) Energia (kJ): 1385.718Energia(kcal) : 332.455Zsír (g): 21,202-ebből telített zsírsav (g): …

Bővebben

Csokoládé rolád

Csokoládé rolád Néha egy házias jellegű, vajkrémes, csokis rolád is elég a boldogsághoz. Vásárlóink is megtapasztalták ezt. Tápérték adatok (100 grammban) Energia …

Bővebben

Diós zserbó

Diós zserbó Örök klasszikus, ami pont olyan finom, mint a nagyié. Jó sok dióval! Tápérték adatok(100 grammban) Energia (kJ):Energia(kcal) :Zsír (g):-ebből …

Bővebben

Dobostorta

Dobostorta szelet Hungarikum Dobos C. József cukrász mesterműve, amit 1885-ben egy országos kiállításon mutatott be először a nagyközönségnek. A szóbeszéd …

Bővebben

Epertorta

Epertorta szelet Tökéletes vendégváró sütemény, amely az ünnepi alkalmakon is “megállja a helyét”. Gyönyörű színét az eper adja, a gyümölcs …

Bővebben

Francia habos

Francia habos Lapja vékony, roppanós, krémje könnyű és elegáns.Receptjét már 1651-ben közölte A francia szakács című könyv. Marie-Antoine Careme, Talleyrand …

Bővebben