Kategóriák: 11. - Cukrászsütemények
Citromos mignon
Citromos mignon Sütirajongóink nagy kedvence. A minyon a francia mignon, azaz kis kedvenc szóból származik. Magyar süteményfajta, amelyet az 1870-es években Kugler Henrik honosított meg. József …
BővebbenCitromtorta
Citromtorta szelet Ha nem túl édes, hanem kissé savanykás, frissítő tortára, tortaszeletekre vágysz, akkor a citromtorta kiváló választás. Frissen facsart, …
BővebbenCsokitorta
Csokitorta szelet Örök klasszikus. Felnőttek, gyermekek nagy kedvence. Tápérték adatok(100 grammban) Energia (kJ): 1385.718Energia(kcal) : 332.455Zsír (g): 21,202-ebből telített zsírsav (g): …
BővebbenCsokoládé rolád
Csokoládé rolád Néha egy házias jellegű, vajkrémes, csokis rolád is elég a boldogsághoz. Vásárlóink is megtapasztalták ezt. Tápérték adatok (100 grammban) Energia …
BővebbenDiós zserbó
Diós zserbó Örök klasszikus, ami pont olyan finom, mint a nagyié. Jó sok dióval! Tápérték adatok(100 grammban) Energia (kJ):Energia(kcal) :Zsír (g):-ebből …
BővebbenDobostorta
Dobostorta szelet Hungarikum Dobos C. József cukrász mesterműve, amit 1885-ben egy országos kiállításon mutatott be először a nagyközönségnek. A szóbeszéd …
BővebbenFrancia habos
Francia habos Lapja vékony, roppanós, krémje könnyű és elegáns.Receptjét már 1651-ben közölte A francia szakács című könyv. Marie-Antoine Careme, Talleyrand …
Bővebben