Kovászos molke vekni
Kovászos molke vekni Jellemzői: 48 órás érlelési idő, 100% kézműves, SLOW termék, Győrvár tejes friss tejsavóval dagasztva. Természetes kovásszal, élesztő …
Kovászos molke vekni BővebbenKovászos molke vekni Jellemzői: 48 órás érlelési idő, 100% kézműves, SLOW termék, Győrvár tejes friss tejsavóval dagasztva. Természetes kovásszal, élesztő …
Kovászos molke vekni BővebbenKovászos olívás kakukkfüves kenyerünk Eredeti, 20 éves kovásszal, élesztő nélkül készülő kézműves kenyér, amely egyben prémium termékünk. A Zalaco tápanyagdús, …
Kovászos olívás kakukkfüves BővebbenKovászos rusztikus kenyér Eredeti, 20 éves kovásszal készült kézműves, prémium kenyér. Kenyér és Glikémias Index (GI)A GI annak a mértékegysége, …
Kovászos rusztikus kenyér BővebbenTermékleírás A sütirajongók nagy kedvence. Eredete a 16. századra nyúlik vissza. Később a Magyar Nemzeti Szakácskönyvben „vaníliás pástétomként” említik. Tápérték …
Krémes BővebbenKukoricás kenyér Finom, egészségtudatos és különleges ízű kenyér. A kukorica tele van antioxidánssal, gazdag rostban, kiváló fehérjeforrás. Kenyerünk kukoricalisztet és …
Kukoricás kenyér BővebbenKultúra Aludt tej, magas hőmérsékleten hőkezelt, teljes teljből készül. Csomagolása: 0,5 literes kiszerelésben kapható tejivóinkban és a Zalaco szaküzleteiben. A …
Kultúra BővebbenLajcsi szelet Megunhatatlan puncsos, vaníliakrémes édesség. Tápérték adatok(100 grammban) Energia (kJ): 1447.986Energia(kcal) : 346.633Zsír (g): 19,662-ebből telített zsírsav (g): 13,436Szénhidrát (g): …
Lajcsi szelet BővebbenLekváros táska Retró hangulatú, roppanós finomság, amelyben a lekvár lágyan olvad szét. Olyan, mint egy szerelmes levél. Tápérték adatok (100 …
Lekváros táska BővebbenGyőrvári Életerő: Lime-os-citromos ivójoghurt Tejivóink, Zalaco szaküzleteink ajánlatai: a Győrvári Életerő élőflórás ivójoghurt változatai. Homogénezett, habart technológiával készül. Lactobacillus acidophilus …
Lime-os citromos ivójoghurt BővebbenLinzer Igazi, hamisítatlan magyar sütemény. Egy klasszikus. Müller Antal volt az, aki a szabadságharcot követően megalkotta egyik kedvenc süteményünket. A …
Linzer Bővebben