Segítjük a rászoruló családok nyaraltatását

Cégünk évek óta támogatja a rászoruló családok nyaraltatását a Göcsej völgyében. A nyári szünet ideje alatt ingyen nyaraltat rászoruló családokat Erdélyi Margit és Major Attila Kustánszegen, a Göcsej Völgye Kempingben. A Nyaralj nálunk ingyen önzetlen felhívására érkező rászoruló családok, nevelőotthonos gyermekek a Zalaco kenyereit, kalácsát, péksütiit és tejüzemünk tejtermékeit fogyasztják.

A jótékonysági kezdeményezést – amely páratlan emberi tartásról nyújt tanúbizonyságot – termékekkel támogatja a Zalaco Sütőipari Zrt.

Példaértékű a családok ingyen nyaraltatása:

Erdélyi Margit párjával egyetértésben hosszú évekkel ezelőtt úgy döntött, hogy nyaranta vendégül látnak néhány rászoruló családot. Margit ezt a szöveget tette közzé facebook oldalán: „Ha ismertek a környezetetekben olyan családokat, ahol 1-2 vagy 3 gyermek van (akár mindkét, akár csak egyik szülő neveli őket), és anyagilag nem engedhetik meg maguknak, hogy elmenjenek nyaralni, akkor jelezzétek felénk, hogy mi magunk kereshessük meg őket (itt az oldalon vagy telefonon) az időpontok egyeztetése céljából. Az ideutazásban sajnos nem tudunk segíteni, de szükség esetén keresünk ehhez is támogatókat. Ételről, italról és jó hangulatról mi gondoskodunk, a gyerekeknek sütiről, jégkrémről és mindenről, ami felejthetetlenné tehet egy nyaralást, pl. bográcsozás, szalonnasütés a kertben, sátorozás kicsiknek és nagyoknak, persze csak ha nincs kedvük rendes ágyban aludni és még sorolhatnám.”

A Zalaco is felkarolta a kezdeményezést. Nyaranta két hónapig napi szinten péksüteményekkel, tejtermékekkel támogatjuk a rászorulókat. A családok kalácsokat, kenyereket, joghurtokat kértek és kapnak tőlünk.