Kovászolt joghurtos durum cipó

Kovászolt joghurtos durum cipó

48 órás kovásszal, sütőszer hozzáadása nélkül készülő prémium cipónk. Friss élőflórás joghurttal dagasztjuk. SLOW termék, 48 órás lassú tésztavezetéssel.

Az egyik legpozitívabb tulajdonsága a durumbúzából készült kenyérnek a kenyérbúzából készülthöz képest, hogy alacsony a GI indexe, azaz alacsony a vércukoremelő képessége. Ez azt jelenti, hogy fogyasztása után nem emelkedik hirtelen a vércukorszint, és sokkal jobban kontroll alatt lehet tartani. Ez egyébként nem csak a cukorbetegeknek, hanem a fogyókúrázóknak is fontos, mert meggátolja az éhségrohamokat.

450 grammos kiszerelésben kínáljuk.

Tápérték adatok
(100 grammban)

Energia (kJ):1005
Energia(kcal):237,2
Zsír (g):2,1
-ebből telített zsírsav (g):1
Szénhidrát (g):45
-ebből cukrok (g):2,4
Rost (g):1,02
Fehérje (g):9
Só (g):1,8

Allergén táblázat

A gluténen kívül allergént nem tartalmaz.