Hagyományos diós kalács

Hagyományos diós kalács

Szaküzleteinkben 420 grammos mennyiségben kínáljuk. Nemcsak az adventi időszakban népszerű. A dió sok tápanyagot tartalmazó gyümölcs, amely gazdag telítetlen zsírsavakban, vitaminokban, ásványi anyagokban. A diófogyasztás pozitív hatással van a koszorúér-betegségre és a vele összefüggő koleszterin szintre.  Friss Győrvár tejjel készítjük.

Tápérték adatok
(100 grammban)

Energia (kJ):1642,24
Energia(kcal) :390
Zsír (g):12,31
-ebből telített zsírsav (g):3
Szénhidrát (g):58,65
-ebből cukrok (g):30
Rost (g):3,06
Fehérje (g):9,7
Só (g):0,53

Allergén táblázat

Tejet tartalmaz
Tojást tartalmaz
Dióféléket tartalmaz