Öt éves lett a Zalaco Bisztró

Szülinapi meglepetések pezsgős koccintással, csokis kalandokkal, kedvenc ételekkel és nyereményekkel 

Öt évvel ezelőtt, Mikulás napján nyitotta meg ajtaját a Zalaco Bisztró. Ebből az alkalomból számos 20 százalékos meglepetéssel kedveskedtünk vendégeinknek, akiknek megsütöttük az elmúlt öt év díjnyertes ország tortáit is. Emellett a legnépszerűbb ételeinket is újra „étlapra tettük”. A facebookos játék nyertese egy karácsonyi gyümölcsös-mascarpónés tortát nyert tőlünk, valamint az ötezer forint felett fogyasztókat egy ajándék kuponnal leptük meg. 

A szülinapi hét előtt facebookos játékot hirdettünk: az adott poszt megosztói között az egyik legnépszerűbb gyümölcsös-mascarpónés tortánkat sorsoltuk ki. 

December 6-án, szülinapunkon 20 százalék kedvezményt adtunk minden pizzánk, italunk, desszertünk és süteményünk árából. De a héten az elmúlt öt év legnépszerűbb ételeit is elkészítettük. Így újra kínáltuk a marhahúsos kebabot helyben sült pitával, bébispenót salátával, a narancsos garnélát aranymazsolás bulgurral, gránátalmás chutney-val, vagy éppen sok más mellett az egykori török heteink nagy kedvencét: a meze előételt is.

Emellett megsütöttük az elmúlt öt év ország tortáit: a szabolcsi almás máktortától kezdve a milotai mézes grillázstortán és a somlói revolúción át egészen a pannonhalmi sárgabarack-pálinkás karamelltortáig és az Őrség zöld aranyáig. A cukormentes ország torták közül a tavalyelőtti, a tavalyi és az idei győztes sütiket kínáltuk, így a csokis kalandot, a barackos buboréktortát és az áfonya hercegnőt. December 5-11-ig, egész héten pezsgővel vártuk vendégeinket. Az ötezer forint felett fogyasztókat ajándék kuponokkal leptük meg.

Adventi pavilonunk

Bisztró előtti pavilonunknál december 23-ig szürcsölhetik a gyerekek a puncsot, de kérhető almapuncs is. Idén is helyben sütjük a hagyományos, a tönkölyös és a teljes kiőrlésű gofrit. Ismét megkóstolhatják a járókelők a forralt boros sajttortánkat, kérhető karácsonyi csokis mini kuglóf, mini banános kenyérke, szufléban tálalt karácsonyi desszert, nürnbergi mézes tallér, forralt bor, s a hütték hangulatát idézve narancslikőrös Bombardino forró ital is. A Kazinczy téren fellépő óvodás csoportoknak idén is ajándékkal és forró kakaóval kedveskedtünk, kedveskedünk.