Levesekhez zalacós pékáru!

A Magyar Konyha Leveskönyve a kőlevestől a bajai halászléig sorra vette a finomabbnál finomabb klasszikus és különleges lédús előételek elkészítési módját. Megmutatjuk: mely levesekhez ajánlottak kizárólag zalacós pékárut fogyasztani. Feketeleveshez biztosan nem!

A kulináris szakemberek úgy tartják, hogy a lyoni kisvendéglőből hódító útjára indult francia hagymaleveshez a cégünk által készített roppanós héjű bagett passzol a legjobban. Ezt megbolondíthatuk reszelt gruyére, parmezán vagy éppen pecorino sajttal. A sima hagymaleveshez pedig sajtos Party rudunkat ajánlatos fogyasztani.

A menzán túlmutató édes-savas paradicsomleves nemcsak a betűtésztától, hanem a mellé kínált sajttal szórt croissant-tól is tartalmas lesz. A klasszikus palócleveshez foszlós retro kiflinket találták a legjobbnak A keleties ízvilágú, egészen sűrű kolbászos vöröslencse-leves egy komplett egytálételnek is felfogható, ezért, ha utána gazdagon töltött túrós rétesünket fogyasztja, biztosan senki nem marad éhes. A csülkös habart bableveshez cégünk házi sajtos pogácsája a legkiválóbb. A sáfrányos kenyérleveshez – a legszegényebbek étele a világ legdrágább fűszerével – a nosztalgia kovászolt kenyér a legösszeillőbb választás. A gulyásleves a ropogós héjú, puha bélzetű gróti fehér kenyérrel a legízletesebb. Sok más mellett Borbás Marcsi receptje alapján készíthetjük el a fonyódi petyeket, ami zalacós túrós táskával a legfinomabb.