Akciós újdonság tejeskávénk!

Rázd fel a napod győrvári tejeskávénkkal! Weboldalunkon elérhető kuponunkkal március 30-ig akciósan megvásárolható.

Koffeines, krémesen finom és kellemesen édes. Ez jellemzi újdonságunkat, a Győrvár Tej tejeskávéját, amely biztosan feldobja a hangulatod. Prémium minőségű teljes tejből, arabica kávéból készül, amit nádcukorral ízesítünk. Italunk a Zalaco szaküzleteiben és a Győrvár Tej tejivóiban érhető el három deciliteres kiszerelésben.

Cégünk fontosnak tartotta, hogy egy koffeines, krémes tejeskávéval is meglepje Vásárlóit, akiknek rohanó hétköznapjaiba jól beilleszthető a palackos kávéital fogyasztása.

Újdonságunk is győrvári tejüzemünkben készül a legnagyobb körültekintéssel és a legszigorúbb higiéniás szabályok betartása mellett. Az ital alapjául a legalább 3,5 százalékos zsírtartalmú, pasztőrözött teljes tej szolgál. A tehéntej Győrváron, közvetlenül a tehenészetből – egy 40 méter hosszú csövön keresztül – jut el saját tulajdonunkban lévő tejüzemünkbe, ahol a tejet 84 Celsius fokon „pillanathevítjük”. Majd a pasztőrözés után négy-öt Celsius fokra hűtjük. Ezt követően a homogénezett tejhez tesszük hozzá az arabica kávét, amit végül nádcukorral ízesítünk.