Látogatás Platán Presszónkban

Nyugat-európai színvonalú pékség Zalaszentgróton

Cégük, a Zalaco Sütőipari Zrt. Zalaszentgrót belvárosának frekventált helyén alakította ki a teljesen megújult Platán Presszót. A korábban már itt működött pékáru szaküzletet bővítettük ki, így immár nem csupán a gazdag töltelékű kakaós csigáért, mosolygós házi kalácsért, vagy a színesen finom mignonért, könnyű habos krémesért térnek be az üzletbe a vásárlók, hanem most már helyben fogyasztják el meleg ebédjüket és vacsorájukat is.

A cég vezetősége úgy gondolta, hogy Zalaszentgrót belvárosában helye van egy minőségi, európai jellegű – elsősorban német, osztrák mintára épülő – pékségnek. Így a szomszédos, üres Platán Presszót átalakították, hogy az üzlethelyiségek egybenyitása után még nagyobb kínálatot nyújtsanak az üzletbe betérők számára, akik a péksütemények mellett megannyi győrvári tejtermék közül választhatnak. Ezen kívül meleg ételeket, finom kávét, nyugtató teát, hűsítő limonádét, de még szeszest italt is fogyaszthatnak. 

 

Mind az ételek, mind pedig az italok palettája széles. A vendégek kérhetnek csirkés Cézár salátát, majonézes pirított szalonnás szendvicset, tejfölös burgonyás lángost, baconbe göngyölt, grillezett frankfurti virslit, de akár mézes-mustáros csirketekercset tortillában is. Van tejturmixunk és fagylalt alapú turmixunk, de Bailey’s kávét is kínálunk. Az alkoholmentes italok, a különböző típusú kávék mellett a magas minőséget képviselő alkoholos italok – például csapolt sörök – is megtalálhatók a nyugati színvonalú presszóban, ahol kérhető whiskey, pálinka és Mojito koktél is. A konyhában ízletes görög salátát, rántott húst, sült krumplit, de még káposztasalátás hot-dogot is készítünk. Nagy figyelmet kapnak különleges, első osztályú cukrászati termékeink, desszertjeink, amik a zalaegerszegi Zalaco Bisztróból érkeznek. 

Cégünk üzleti filozófiája, hogy egy pékség adjon többet kiflinél és kenyérért. Így Zalaszentgróton is tulajdonképpen a reggelitől a vacsoráig várjuk a vásárlókat, akik akár helyben, egyedül, vagy társaságban is elfogyaszthatják ételeiket, italaikat. Arra törekedtünk, hogy kényelmes és elegánsan kellemes, minőségi környezetet alakítsunk ki, ahol igazán jól esnek a finom falatok. 


Címünk: Platán Presszó
8790 Zalaszentgrót, Batthyány utca 20. 
Nyitva tartás: hétfőtől szombatig: 9-21 óráig
Facebook: facebook.com/platanszentgrot