Finom pékáru, gazdag kínálat, segítőkész eladók

Gyorsan elfogadták és megszerették a vásárlók a sárvári Hunyadi utcai szaküzlet designját

Sárváron, a belvárosi Hunyadi utcában található a felújított Zalaco szaküzletünk, amely nagyon népszerű a vásárlók körében. Mint azt a vevőink megjegyezték, a kiváló ízű és állagú pékáruk, a finom kenyér mellett tetszik nekik a modern, hangulatos környezet, valamint a segítőkész eladók kedvessége miatt is szeretnek betérni a szaküzletbe.

Marton Lászlóné boltvezető elmondta, hogy hat éve dolgozik a Hunyadi utcai szaküzletben, amelynek stílusa, designja 2017-ben komoly átalakításon ment keresztül. A kellemes környezetet azonnal elfogadták a vásárlók, akik folyamatosan érkeznek a szaküzletbe. Mint mondta, vannak csúcs időszakok, ilyen a reggel 7 óra, amikor a diákok mennek iskolába, s 7-8 óra között sok munkába igyekvő is megnyitja a bolt ajtaját, hogy finomabbnál finomabb reggeliket, tízóraikat vásároljanak maguknak. A munkából hazatérők közül 14 és 16 óra körül is rengetegen betérnek a szaküzletbe. Közkedveltek az alaptermékek, de a helyben sütött péksütemények iránt is nagy a kereslet. A vásárlók szinte csak szeletelve kérik a kenyeret, s szívesen választanak a sós és az édes termékekből is. Sok a törzsvendégük, ők gyakran ugyanazokat a pékárukat kérik. Az újdonságokat is szívesen ajánlják a vásárlóiknak, s többen fogékonyak is rá. De vannak, akiket kizárólag a megszokott: kifli, zsemle, rozskenyér, vagy félbarna kenyér kínálat érdekel. Az éhség csillapítására többen választanak szendvicseket, közkedvelt több más mellett a tonhalas, az ínyenc, a grillezett csirkemelles panini.

A vásárlók szívesen veszik a stanglikat, a Fitness croissant, a Party rudat, a házi sajtos pogácsákat és a gazdag töltelékű kakaós csigát.
Bognár Lászlóné arról tájékoztatott, hogy gyakran tér be a Hunyadi utcai szaküzletbe. Jól tudja már, mely termékek megfelelők a magas vérnyomásra, vagy a koleszterin szinten tartására. Így vannak olyan termékek, amelyeket előtérbe részesít. Hegedűs Józsefné nem csupán a kifli, a kenyér miatt jön a Zalaco-üzletbe, hanem mint mondta: „az eladók pont olyan talpraesettek, mint ő.”  Azaz, könnyen megtalálja a hangot a szaküzletben dolgozó öt eladóval. Pócza Csaba tetszését fejezte ki a design, az üzlet hangulata miatt. Mint megjegyezte, ő leggyakrabban alaptermékeket vásárol, a többit a felesége intézi. Patakyné Szabó Márta szívesen tér be a szaküzletbe, ahol gyakran kér kenyeret, kiflit, pogácsákat, valamint az újdonságokra is nyitott. Elsősorban inkább sós termékeket választ a megítélése szerint nagyon kedves eladóktól. Oláhné Ildikó igazán szeretné, ha a kínálat kibővülne gluténmentes termékekkel, mivel sajnos manapság egyre több ember küzd valamilyen étel toleranciával. Süle Róbertné, Kati a szomszédban dolgozik, így visszatérő vásárlója a szaküzletnek, ahol gyakran vásárol különböző ízű paninit, kifli, vagy éppen kenyeret. A mosolygós vásárló kifelé tartva az üzletből összegezte: nagyon elégedett a Hunyadi utcai szaküzlettel.