Csornán is nyitottak a Zalaco termékeire

A vásárlók gyorsan megszerették a csornai szaküzletet

Legújabb szaküzletünk a Győr-Moson-Sopron megyei Csornán, a belvárosban, az Erzsébet királyné utca 6. szám alatt nyílt meg. A helyiek hamar megtalálták maguknak a kellemes hangulatú Zalaco szaküzletet, ahol szívesen vásárolnak prémium kenyereket, sós és édes péksüteményeket, valamint egy gőzölgő kávé mellett gyakran vitatják meg az élet ügyes-bajos dolgait. Többségük korábban nem hallott a Zalaco Sütőipari Zrt-ről, mivel Csornán ez cégünk első szaküzlete, mégis a vásárlók nyitottak a finomságokra és a jó minőségű kenyerekre, emellett megjegyezték: örülnek a magyar tulajdonban lévő, családi vállalkozás által irányított zalai cég csornai szaküzletének.

Mosolygósan, kedvesen és segítőkészen fogadja a vásárlókat Németh Katalin boltvezető, aki kolléganőivel együtt mindent megtesz azért, hogy a betérők kéréseinek, kérdéseinek eleget tegyen.

–         A nyitáskor a csornaiak kérdezték: „Ki a tulajdonosa a Zalacónak? Hol a cég székhelye?, Honnan érkezik az áru?, Hol vannak még szaküzletek?, Milyenek a termékek?” Tapasztalatunk szerint nagyon örülnek annak, hogy bőséges a kenyér választék, s a termékek helyben sülnek. Gyorsan megszerették a pogácsákat, a sajtos rudat, vagy éppen a Philadelphia sajtos croissant, de visszajárnak természetesen a kakaós csigáért, a fitness croissant-ért, s a tökmagos Party rúd is népszerű a vásárlók körében. Elsősorban az itt lakók keresik fel a boltot, amelynek forgalmán jól érződik, mikor érkeznek haza busszal a nagy multinacionális cégeknél dolgozó munkavállalók. A műszak leteltével, az utazás végén szívesen választják a szaküzletet a csornaiak. Az egészséges, teljes kiőrlésű búzalisztből készült kenyereket nagyon szeretik a vásárlók, akiket azonnal, várakozás nélkül kiszolgálunk.

A szaküzletről és a termékekről a vásárlók véleményét is kikértük:

–         Megkóstolok mindent – jegyzi meg Sepf Renátó, aki előtt számos zalacós, immár üres papírzacskó található. – Rengeteg féle és fajta péksüteményt vettem, édeset és sósat egyaránt. Azért is szeretek ide járni, mert nem csak a termékek finomak, hanem mert az autómmal jól meg tudok állni a bolt előtt – mondja, majd félmondattal megjegyzi: – Erről a helyről az is kiválóan látható, mikor jön a parkolóőr.

Némethné Kondor Tímea is éppen a csornai szaküzletben vásárol:

– Egyértelműen a sós termékeket részesítem előnyben, ugyanis cukorbeteg vagyok. Nagyon örülök annak, hogy egészséges alapanyagból készült termékek is kaphatók az üzletben.

Majorné Nyerges Anikó férjével tér be a boltba, ahova babakocsin hozták magukkal gyermeküket. – Nagyon szeretjük a sajtos stanglit, a pici falatkákat, a gesztenyés kiflit. Még a gyermekünknek is adunk a frissen készült termékekből.

Nagymamájával érkezik a szaküzletbe Szabó Kitti.

– Nagyon finomak a rétesek, amelyekből most is viszünk magunkkal. Nagymamámnak is meghatározó, hogy kedves legyen a kiszolgálás. Örülünk annak, hogy a termékek egy részét helyben sütik itt a boltban.