Zalaszentgróti üzemünk termékei Nagykanizsán!

Nagy öröm számunkra, hogy augusztus 2-tól, hétfőtől összes nagykanizsai szaküzletünket zalaszentgróti, kézműves üzemünkből látjuk el. A termékválasztékban ez nem jelent változást, azonban az alaptermékek, így a fehér kenyér, a parasztkenyér, a kifli, a zsemle is közvetlenül Zalaszentgrótról érkezik majd Nagykanizsára.

Zalaszentgróti üzemünk kiváló mikroklímájú, ahol kézműves technikával, hagyományos recept alapján készül összes kenyerünk. A gróti kovászos kenyértésztát nyolc-tíz óra pihentetés után kezdjük el dagasztani, a kenyereket kőlapos kemencében sütünk. A 100 százalékban kézi feldolgozású termékek igazi nagy kedvencei Vásárlóinknak. A nagykanizsaiak már jól ismerhetik a szintén Zalaszentgróton készülő vadkovászos kenyereinket, amelyek prémium minőséget képviselnek.

Ne feledje! Augusztus 2-tól Nagykanizsán a Vásárcsarnokban lévő boltunkban, a Sabján Gyula utca 10., a Deák Ferenc tér 13., a Fő út 2. szám alatt és a Magyar utcai Magneticben is bővül a zalszentgróti kézműves termékek kínálata. Érdemes a Zalaco termékeit választani, hogy a jövőben is „Élvezze a különbséget!”