Ismét meleg étel kínálat a Platán Presszóban

Megújult meleg étel kínálattal várjuk Vendégeinket a zalaszentgróti Platán Presszóban. Helyben választható a klasszikus és a baconös rántotta, a hamburger, valamint sült krumpli és édesburgonya hasáb is kérhető. Kapható a közkedvelt Cézár saláta csirkés és pirított baconös változata. Éhségűző a „rántott hús sült krumplival ketchuppal” kínálatunk, ami uborkasalátával is kapható.  A csirke mézes-mustáros tekercsben, valamint ropogós falatban is kiváló választás, ugyanúgy, mint a salátaágyra helyezett húsgolyók.

A kezdetekről:

Cégük Zalaszentgrót belvárosának frekventált helyén alakította ki 2017. februárjában a teljesen megújult Platán Presszót. Az itt működött pékáru szaküzletet bővítettük ki, így immár nem csupán a mosolygós házi kalácsért, vagy a színesen finom mignonért tértek be az üzletbe a vásárlók, hanem a helyben fogyasztható meleg ételekért is. A pandémia miatti korlátozások azonban gátat szabtak a helyben fogyasztásnak. Egészen mostanáig.

Elegáns, minőségi környezet:

Immár megújult kínálattal várjuk ismét Vásárlóinkat az európai jellegű – elsősorban német, osztrák mintára épülő – pékség-bisztrónkban. Cégünk üzletfilozófiája, hogy egy pékség adjon többet kiflinél és kenyérért. Így Zalaszentgróton is tulajdonképpen a reggelitől az ebédig várjuk a vásárlókat, akik akár egyedül, vagy társaságban is elfogyaszthatják ételeiket, italaikat. Arra törekedtünk, hogy kényelmes és elegánsan kellemes, minőségi környezetet alakítsunk ki, ahol igazán jól esnek a finom falatok. 

Címünk:

Platán Presszó
8790 Zalaszentgrót, Batthyány utca 20. 

Nyitva tartás:

hétfőtől péntekig: 7.00-15.00-ig

szombaton és vasárnap konyhánk szünetel