Ha tavasz, akkor életerő

Tavaszra a vitamin- és ásványianyag-raktáraink lemerülnek. Ha aktívan, energikusan szeretnénk élni, érdemes odafigyelni a kiegyensúlyozott, vegyes táplálkozásra, amelyben gyakran szerepelnek gyümölcsök, zöldségfélék, valamint a D-vitaminban gazdag tejtermékek. A joghurtfélék például értékes vitaminokat szolgáltatnak, könnyen emészthetők, és számos ásványi anyagot is tartalmaznak, ráadásul sok ízben kaphatók, így mindenki megtalálhatja a kedvencét. Az élőflórás joghurtokban a probiotikumok olyan jótékony hatású, elsősorban tejsav-baktériumok, amelyek a tápcsatornán áthaladva nagy arányban élik túl a gyomor- és epesavak hatását és segítik a bélrendszer működését. Kóstolja meg a Győrvári Életerő élőflórás joghurtjait!

A Győrvári Életerő élőflórás ivójoghurtjai homogénezett, habart technológiával készülnek. Lactobacillus acidophilus (LA-5) és bifidobacterium lactis (BB12) probiotikus baktériumokkal, savanyított termék. 

Összetevői: pasztőrözött tej, joghurt kultúra.

A tejsavbaktériumok támogatására azért van szükségünk, mert a stressz, a helytelen táplálkozás, a hasmenéssel járó fertőzések, a gyógyszerek, az antibiotikum kúrák felboríthatják bélrendszerünk természetes baktérium egyensúlyát, és eltolhatják a káros baktériumok felé. Ez az eltolódás fogékonyabbá teheti a szervezetet az ételeredetű fertőzésekre, továbbá olyan emésztőrendszeri zavarokhoz vezethet, mint a gyomor- és nyombélfekély vagy a gyomorrák. A probiotikus joghurt legnagyobb előnye, hogy segít helyreállítani a bélrendszer normál baktériumflóráját, támogatva ezáltal az emésztést, valamint a normál immunműködést. Az élőflórás natúr joghurt segítséget nyújthat akkor is, ha olyan kellemetlen panaszokat tapasztalsz, mint a puffadás.