Elfogadjuk az OTP SZÉP kártyát szaküzleteinkben

A SZÉP Kártya számtalan előnnyel bír a korábbi, illetve a jelenleg is adható béren kívüli juttatásokkal, utalványokkal szemben. Áprilistól immár bátran használja Zalaco szaküzleteinkben OTP SZÉP kártyáját a mindennapi kenyérre, a puha péksüteményekre, a finom tortaszeletekre!

Gyors fizetés

A különböző utalványokkal való fizetés sokszor körülményes. A kasszánál, már a sorban állva elő kell venni az utalványokat, kiszámolni a pontos összeget, keresgélni a különböző címletek között, hogy összeállíthassuk a vásárlás pontos értékét, hiszen csak így kerülhetjük el, hogy pénzt veszítsünk. A SZÉP Kártyát elegendő átnyújtanunk a Zalaco eladójának, aki a banki terminálon húzza le azt, a tulajdonosnak mindössze alá kell írnia a bizonylatot. Így vásárláskor a felhasználó nem tartja fel a sort, nem okoz kellemetlen pillanatokat a mögötte állóknak, és nem kell hallgatnia a bosszús megjegyzéseket.

Nincs kényszerköltés

A SZÉP Kártyával könnyedén kifizethetjük a pontos összeget, így nem kell felesleges dolgokat vásárolnunk. Fizetéskor a banki terminálon húzza le a kártyát az elfogadóhely, azaz a Zalaco szaküzlet munkatársa, a kártyatulajdonosnak csak alá kell írnia a kapott bizonylatot.

Nincs szüksége készpénzre

Sokan nem érzik magukat biztonságban, ha nagyobb mennyiségű készpénz van náluk, ezért szívesebben fizetnek bank- vagy hitelkártyával. A SZÉP Kártya segítségével könnyedén fizethet egy Ön által választott Zalaco szaküzletben. A kártya ezen kívül segíti a készpénzmentes fizetési megoldások terjedését: ha a bankkártya-használatban sikerül hazánkban is elérnie a nyugat-európai szintet, akár évi százmilliárd forintot is megtakaríthat a magyar államnak.

Nem vész el a pénze

A SZÉP Kártyán lévő keret lejáratára a rendszer e-mailben figyelmezteti a tulajdonost, így minimális annak az esélye, hogy elveszítse a pénzt. Ha az utalványt elhagyjuk vagy ellopják, nincs lehetőség a pótlására. Kártyatulajdonosként azonban elveszett vagy ellopott kártyánkat letiltathatjuk, mint egy bankkártyát, igényelhetünk egy újat, amelyet legfeljebb tizenöt napon belül megkapunk, és probléma nélkül elérhetjük róla korábbi egyenlegünket. Ha gyorsan cselekszünk, megakadályozhatjuk, hogy illetéktelenek fizethessenek vele; míg az utalványoknál erre nincs lehetőségünk.

Elősegíti a gazdasági növekedést

A SZÉP Kártya alkalmazása olcsóbbnak számít a munkáltatók és az elfogadóhelyek számára egyaránt, ennek köszönhetően pedig jelentős gazdasági megtakarítás keletkezhet.

A visszaélés lehetősége kizárt

A SZÉP Kártya után járó adó- és járulékkedvezménnyel a munkáltatók nem élhetnek vissza, így ezt a juttatást valóban csak arra lehet felhasználni, amire adták.