A weboldalon sütiket (cookie-kat) használunk, amik segítenek nekünk, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújthassuk.

Április hónap terméke!
Eszterházy bio vekniújdonság

Karrier

Álláslehetőségek

Zalaegerszegi, ságodi üzemünkbe keresünk:
- üzemi adminisztrátor munkavállalót - számítógép használati ismerettel, két műszakba.
- 1 fő alapanyag raktárost
- 2 fő minőségügyi munkatársat - élelmiszeripari végzettséggel
Jelentkezni hétköznaponként 8 és 16 óra között ezen a telefonszámon: +36-20/364-6896 vagy a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen lehet.


A Zalaco Zrt. zalaegerszegi telephelyére számítógépes ismerettel és gyakorlattal rendelkező alapanyagraktárost keresünk! Jelentkezni fényképes önéletrajzzal és motivációs levéllel a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címen lehet. Plusz leadhatja jelentkezését hétköznaponként 8-16 óra között telefonon: 20/364-6896.


Zalaegerszegre elektromos és mechanikus karbantartókat felveszünk

A Zalaco Sütőipari Zrt. elektromos és mechanikus karbantartókat keres kiemelkedő bérezéssel hosszú távra. Jelentkezni a 06/20-364-6896-os telefonszámon és fényképes önéletrajzzal a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címen lehet.


Álláslehetőségek kereskedelemben, vendéglátásban 

Csepregre eladót felveszünk! Dinamikusan fejlődő szaküzlet hálózatunkba keresünk ügyes, megbízható dolgozót, hosszú távra, teljes munkaidőre. Jelentkezni a 20/465-3011-es telefonszámon és a teredit@zalaco e-mail címen lehet

 

Egyéb álláslehetőségek

Vagyonőr

Érvényes vizsgával rendelkező vagyonőrt felveszünk.
Jelentkezni fényképes önéletrajzzal lehet a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen, "vagyonőr" jeligével.

Rekeszmosó

A Zalaco Zrt rekeszmosó munkakörbe keres munkatársat! Jelentkezni a 20/364-6896-os számon lehet és a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát..Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.


Pályázataink a
Budapesti Gazdasági Egyetem Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg 
duális képzésén résztvevő, a 2017/2018-as tanévben elsőéves hallgatók számára

részletek...

 

"Élvezze a különbséget!"
  • Elérhetőségeink

   Zalaco Sütőipari Zrt.
   8900 Zalaegerszeg,
   Kaszaházi út 34.

   +36(92)509-960
   Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

   Kövess minket!

  • Kapcsolat