A weboldalon sütiket (cookie-kat) használunk, amik segítenek nekünk, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújthassuk.

December hónap terméke:
Gesztenyés karácsonyfa

Karrier

Álláslehetőségek

A Zalaco zalaegerszegi Kaszaházi úti üzemébe keres: péket, szendvicskészítőt, takarítót, árubeszámolót, rekeszmosót. Jelentkezni a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen, vagy a 20/369-4361-es telefonszámon lehet hétköznap 8 és 17 óra között!

A Zalaco Sütőipari Zrt. folyamatos fejlődésének eredményeként immár a cég tulajdona a komlói Arbasüt Kft., amelynek egykori dolgozóira is számítunk a jövőben, valamint új kollégák jelentkezését is várjuk. Jelentkezni az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen lehet.

Pék, dagasztó, kemencés és táblás

Zalaegerszegi üzemünkbe péket, dagasztót, kemencést és táblást keresünk! Jelentkezni fényképes önéletrajzzal a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen, vagy a 20/369-4361-es telefonszámon lehet hétköznap 8 és 17 óra között!

Árubeszámoló és csomagoló

Árubeszámoló és csomagoló munkakörbe keresünk kollégákat, jelentkezni a 92/509-975-ös telefonszámon lehet.

Termék csomagoló

Ságodi fagyasztott termékeket gyártó üzemünkbe keresünk kitartó, terhelhető, fegyelmezett munkaerőt csomagolói munkakörbe. Munkaidő hétfőtől péntekig. Próbaidő után legalább nettó 120.000 Forintos fizetés és egyéb juttatás. Jelentkezni e-mailben az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. vagy a 20/415-6822-es telefonszámon lehet.

Termékleszedő

Ságodi fagyasztott termékeket gyártó üzemünkbe keresünk termékleszedő munkakörbe munkatársakat. Jelentkezni e-mailben az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. vagy a 20/415-6822-es telefonszámon lehet.

Cukrász egy műszakos munkarendben

Zalaegerszegi cukrászatunkba gyakorlattal rendelkező cukrászt keresünk (hétfőtől péntekig, egy műszakos munkarendben). Jelentkezni a +36(20)369-4361-es telefonszámon, az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen vagy a 8900 Zalaegerszeg, Kaszaházi út 34-re küldött jelentkezéssel lehet (a jelentkezés leadható a portaszolgálatnál). Jelige: "cukrász".


Álláslehetőségek kereskedelemben/ vendéglátásban

Eladó látványpékségben - Zalaegerszeg

Dinamikusan fejlődő szaküzlet hálózatunkba keresünk ügyes, megbízható eladót Zalaegerszegre, hosszú távra, teljes munkaidőre. Érdeklődni a 06 20/465-3011-es telefonszámon és a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen lehet fényképes önéletrajzzal. Jelige: "Zeg, Eladó"

Eladó látványpékségben - Csorna

Eladót felveszünk Csornára! Dinamikusan fejlődő szaküzlet hálózatunkba keresünk ügyes, megbízható eladót, hosszú távra, teljes munkaidőre. Érdeklődni a 20/465-3011-es telefonszámon és a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen lehet fényképes önéletrajzzal.

Eladó látványpékségben - Ajka

Eladót felveszünk Ajkára! Dinamikusan fejlődő szaküzlet hálózatunkba keresünk ügyes, megbízható eladót, hosszú távra, teljes munkaidőre. Érdeklődni a 06 20/465-3011-es telefonszámon  és a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen lehet fényképes önéletrajzzal. 

Eladó látványpékségben - Szentgotthárd

Eladót felveszünk Szentgotthárdra! Dinamikusan fejlődő szaküzlet hálózatunkba keresünk ügyes, megbízható eladót, hosszú távra, teljes munkaidőre. Érdeklődni a 06 20/564-2803-as telefonszámon és a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen lehet.

Konyhai kisegítő - Zalaco Bisztró

Zalaegerszegi ZALACO BISZTRÓBA keresünk szakmailag ügyes, megbízható, csapatban dolgozni tudó és akaró konyhai kisegítőt. Jelentkezni személyesen a Zalaco Bisztróban (Zalaegerszeg, Kazinczy tér 1.) vagy a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen lehet.

Felszolgáló - Zalaco Bisztró

Zalaegerszegi ZALACO BISZTRÓBA keresünk szakmailag ügyes, megbízható, csapatban dolgozni tudó és akaró felszolgálót. Jelentkezni személyesen a Zalaco Bisztróban (Zalaegerszeg, Kazinczy tér 1.) vagy a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen lehet.

 
Eladó látványpékségben - Hévíz

Dinamikusan fejlődő szaküzlet hálózatunkba keresünk ügyes, megbízható eladót Hévízre, hosszú távra, teljes munkaidőre. Érdeklődni a 06 20/465-3011-es telefonszámon és a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen lehet fényképes önéletrajzzal.

Eladó látványpékségben - Kőszeg

Dinamikusan fejlődő szaküzlet hálózatunkba keresünk ügyes, megbízható eladót Kőszegre, hosszú távra, teljes munkaidőre. Érdeklődni a 06 20/564-2803-as telefonszámon és a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen lehet fényképes önéletrajzzal. Jelige: "Kőszeg, Eladó"

Eladó látványpékségben - Sümeg

Dinamikusan fejlődő szaküzlet hálózatunkba keresünk ügyes, megbízható eladót Sümegre, hosszú távra, teljes munkaidőre. Érdeklődni a 06 20/465-3011-es telefonszámon és a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen lehet fényképes önéletrajzzal. Jelige: "Sümeg, Eladó" 

Eladó látványpékségben - Kapuvár

Eladót felveszünk Kapuvárra! Dinamikusan fejlődő szaküzlet hálózatunkba keresünk ügyes, megbízható eladót, hosszú távra, teljes munkaidőre. Érdeklődni a 20/465-3011-es telefonszámon és a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen lehet fényképes önéletrajzzal. Jelige: "Kapuvár, eladó"

Eladó látványpékségben - Körmend

Eladót felveszünk Körmendre! Dinamikusan fejlődő szaküzlet hálózatunkba keresünk ügyes, megbízható eladót, hosszú távra, teljes munkaidőre. Érdeklődni a 20/465-3011-es telefonszámon és a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen lehet fényképes önéletrajzzal. Jelige: "Körmend, eladó"

 


Egyéb álláslehetőségek

Vagyonőr

Érvényes vizsgával rendelkező vagyonőrt felveszünk.
Jelentkezni fényképes önéletrajzzal lehet a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen, "vagyonőr" jeligével.

Takarító

Zalaegerszegi üzemünkbe megbízható takarítót keresünk. Érdeklődni a 92/509-975-ös telefonszámon lehet hétköznap 8 és 16 óra között.

Rekeszmosó

A Zalaco Zrt rekeszmosó munkakörbe keres munkatársat! Jelentkezni a 92/509-975-ösEz az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. telefonszámon lehet 8-18 óra között. 


Pályázataink a
Budapesti Gazdasági Egyetem Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg 
duális képzésén résztvevő, a 2017/2018-as tanévben elsőéves hallgatók számára

részletek...

 

"Élvezze a különbséget!"
  • Elérhetőségeink

   Zalaco Sütőipari Zrt.
   8900 Zalaegerszeg,
   Kaszaházi út 34.

   +36(92)509-960
   Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

   Kövess minket!

  • Kapcsolat