A weboldalon sütiket (cookie-kat) használunk, amik segítenek nekünk, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújthassuk.

70 éves a Zalaco!
Ünnepeljenvelünk!

Köszöntő

Kedves Vásárlóink!

A Zalaco Sütőipari Zrt. 2015-ben ünnepelte fennállásának 65. évfordulóját. Köszönetünket szeretnénk kifejezni a jubileumi esztendő sikeréért, ami Önök - a Zalaco szaküzleteibe naponta betérő Vásárlók - nélkül nem valósulhatott volna meg. A cég az utóbbi 15 évben a mi irányításunkkal családi vállalkozásként működik, ez idő alatt alakítottuk ki a jelenlegi vásárlóközpontú üzletpolitikát. A jubileumi év számunkra nem egy egyszeri megemlékezést, hanem egy egész évet átölelő rendezvénysorozatot és folyamatos heti akciókat jelentett. Az volt a szándékunk, hogy a jeles évfordulón kifejezzük hálánkat a mintegy 40 ezer rendszeres vásárlónknak, hiszen fejlődésünk, sikerünk hátterében ők állnak.

A jubileum évében a heti kedvezmények sorában egy termék árát 65 %-os áron kínáltuk, amihez kapcsolódóan a Facebookon népszerű játékot hirdettünk. Hetente három játékosnak 2000 forint értékű ajándékutalványt sorsoltunk ki, míg advent idején megdupláztuk a nyertesek számát. Emellett folyamatosan újdonságokkal leptük meg vevőinket, s az ünnepi sorozat méltó zárásaként csatlakoztunk a Szombathelyi Egyházmegye által kezdeményezett Szent Márton ládája elnevezésű jótékonysági akcióhoz. Vevőinknek hét zalaegerszegi és hét szombathelyi szaküzletünkben most is lehetőségük nyílik arra, hogy a rászorulóknak pékárukat, tejtermékeket vásároljanak, s azokat a kijelölt ládákba helyezzék. A nehéz sorsú emberek napi életminőségének javítása nem csak advent idején volt fontos számunkra, hanem idén is az marad. A Szent Márton ládája jótékonysági akció egészen 2016. november közepéig tart majd.

A tavalyi évben sem állt meg a cég fejlődése: a Zalaco Zrt. a soproni és az ajkai sütőipari gyárral bővült. Ezeken a területen már megkezdtük a szaküzleti fejlesztést is, így immár a teljes nyugat-magyarországi régióban jelen vagyunk.
Ígérjük, idén is érdemes lesz hozzánk betérnie, mivel kedvezményeink a kenyerektől a cukrászsüteményeken át a helyben sütött finomságokig sokféle termékünkre kiterjednek majd. Figyelünk arra, hogy heti akcióinkban szerepeljenek a napi vásárláshoz nélkülözhetetlen hagyományos termékek, úgy mint kenyerek, kiflik, zsemlék, amiknek árát hosszú évek óta nem emeltük. De szintén hetente akciós egy-egy első osztályú tejtermékünk, finom cukrász- és közkedvelt péksüteményünk.

Idén is forgassa bizalommal a kéthavonta megjelenő, immár megújult külsővel jelentkező Zalaco Magazinunkat, legyen részese a felhívásoknak, váltsa be a kuponokat, valamint informálódjon új és tradicionális termékeinkről!

Bízunk abban, hogy ebben az esztendőben is nagy népszerűségnek örvend a Zalai Hírlapban és a Vas Népében rendszeresen megjelenő 5 %-os, minden hónap utolsó keddjén pedig 10%-os kedvezményt nyújtó megyekártyás kuponunk. A több ezer boltjainkban beváltott kupon jelzi, hogy egy sikeres és jól működő rendszerről van szó, amihez idén is csatlakozunk. Éljenek ezzel a kivételes lehetőséggel 2016-ban is minél többen!

Sikeres üzletfilozófiánkkal, folyamatosan bővülő tapasztalatainkkal, megszerzett ismereteinkkel szolgáljuk Önöket 2016-ban is.

Vásárlóinkat sok szeretettel várjuk szaküzleteinkben.

Üdvözlettel:
Berta László tulajdonos-vezérigazgató

"Élvezze a különbséget!"
  • Elérhetőségeink

   Zalaco Sütőipari Zrt.
   8900 Zalaegerszeg,
   Kaszaházi út 34.

   +36(92)509-960
   Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

   Kövess minket!

  • Kapcsolat