A weboldalon sütiket (cookie-kat) használunk, amik segítenek nekünk, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújthassuk.

Februárban jön!
a rántott halashamburger

Cégünkről

Cégünket, az egykori állami sütőipari vállalatot 1950-ben alapították. Utódját 2001-ben vásárolta meg jelenlegi tulajdonosa, Berta László. Vállalatunk mindennapjait meghatározza: a jó technológia, a szakképzett dolgozók munkája, valamint a válogatott, kifogástalan minőségű alapanyag. 

A Zalaco Zrt–nél fontos tényező a minőség és a kedvező ár. Vállalatunk 2006 óta nem emelte az alaptermékek: a kenyér, a kifli és a zsemle árát. Ezen termékek árát 2015-ben sem emeljük! Mindemellett továbbra is ragaszkodunk a természetes alapanyagok és a saját receptek használatához, valamint a hagyományos kézi feldolgozáshoz. Jelenleg mintegy 500-an dolgoznak a vállalatnál, míg öt évvel ezelőtt 180 fő volt a dolgozók létszáma. Cégünk a diákok képzésében is fontos szerepet vállal: pék- és cukrásztanulók sajátítják el nálunk a szakma fortélyait. A végzős szakemberek számára munkahelyet nyújtunk. Bolthálózatunk a régióban meghatározó, közel 50 üzlet működik Zala, Vas és Veszprém megyében. Termékkínálatunk országosan is egyedülálló, ugyanis közel 400 pék-, és cukrászterméket forgalmazunk. A Zalaco-nál állandó termelés folyik a hét minden egyes napján. A boltokba naponta háromszor szállítunk friss kenyeret, kiflit, zsemlét. Komolyan vesszük a vevők visszajelzését. Szombathelyen, a Kőszegi utcai üzlet 2010-ben az "Év látványpéksége" lett. A szakmai munka elismeréseként cégünk 2011-ben megkapta Zalaegerszeg "Innovációs Díját". 2012-ben a VOSZ Zala megyében az Év vállalata címet nyújtotta át a Zalaco Zrt. vezérigazgatójának. 2014-ben vállalkozásunk a Zala Megyei Kereskedelmi és Iparkamara Zala megye gazdaságáért elismerést kapta meg. 2014 decemberében Berta László az "Év Vállalkozója-díjat" vette át a Vállalkozók Országos Szövetségétől.

Termelés számokban

Üzemünkben jelenleg évente 7 millió kilogramm kenyeret sütünk, kifliből és zsemléből 50 millió darabot értékesítünk, míg péksüteményekből 40 milliót állítunk elő. Emellett jelentős mennyiségű tortát és cukrászsüteményt készítünk.

A Zalaco Sütőipari Zrt. 2014-es beruházása - új, fagyasztott termékeket gyártó üzeme:

2014. augusztus 20-án új termelői komplexumot adott át a Zalaco Sütőipari Zrt. Zalaegerszeg Északi Ipari Zónájában. A Fuvar utca 10. szám alatt egy több mint 2800 négyzetméter alapterületű termelői csarnok létesült. Emellett 114 négyzetméteren portaszolgálat és kerékpártároló kapott helyet, mindemellett a cég csaknem 80 négyzetméteren raklaptárolót és szelektív hulladékgyűjtő helyiséget is kialakított. Az új termelő komplexumban helyeztük el a fagyasztott termékek előállításához szükséges tésztafeldolgozó berendezéseket, illetve a fagyasztási és sokkolási eljáráshoz nélkülözhetetlen hűtési technológiai rendszereket. A beruházással a Zalaco Zrt. 51 új munkahelyet létesített, s a cég jelenlegi gyártókapacitása a jövőben megháromszorozódik, s ezzel kiszolgálja a növekvő export igényeket.

A beruházás összköltségvetése: nettó 1 milliárd 42 millió 636 ezer 394 forint. A projekt a Nemzeti Fejlesztési Ügynökségen keresztül az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg. A támogatás mértéke a projekt elszámolható összköltségének 30%-a, legfeljebb 312 millió 790 ezer 918 forint.

Cégünk 2015. évi bővülése:

Cégünk 2015-ben az ajkai és a soproni sütőipari gyárral bővült. Ezeken a területeken újabb és újabb szaküzleteinkben várjuk kedves Vásárlóinkat.

a Zalaco Zrt. 3-mas üzeme

"Élvezze a különbséget!"
  • Elérhetőségeink

   Zalaco Sütőipari Zrt.
   8900 Zalaegerszeg,
   Kaszaházi út 34.

   +36(92)509-960
   Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

   Kövess minket!

  • Kapcsolat